01 May 2013

I am your Shaklee Independent Distributor

Wah tajuk orang putih gitu! He he saja je pagi-pagi macam ni nak bagi mata ni terang sikit..

lama betul rasanya tak update blog...kurang vitamin rajin dalam badan.

Ok sebut pasal vitamin ni, dengan hati yang sukacitanya saya nak bagitau yang saya sekarang dah jadi Shaklee Independent Distributor.

Sebenarnya hari tu  order Set Berpantang Shaklee dan terus lah register untuk jadi distributor.

Buat masa ni hanya order untuk kegunaan sendiri je, tau je lah kan dengan keadaan sekarang ni yang sedang menghitung hari je untuk menerima kehadiran orang baru..

Tapi kalau ada yang nak beli guna ID saya - dipersilakan dan kalau nak order melalui saya sekarang ni, akan saya usahakan untuk memenuhi pesanan anda semua tu.

ID: 926200
Sms :017-3416762


No comments:

Post a Comment