19 September 2013

EDISI TAYANG GAMBAR SENDIRI

Ini adalah gambar  syok sendiri yang pertama ditayangkan  di blog semenjak lepas bersalin. Sebelum ni asyik dengan gambar perut ke depan je kan? Ntah bila saya dapat merasa nikmat berbadan kurus dengan berat ideal.

Apa pun bersyukur kerana mampu turunkan sikit berat badan berbanding sebelum mengandung hari tu.

Ini adalah gambar di hari raya pertama baru-baru ni..pilih-pilih gambar yang ada, nampaknya gambar ni je yang layak untuk tayangan umum, feeling comel la sikit berbanding gambar lain...sekarang badan sedikit berisi berbanding dengan gambar ni..masih kekal obesiti sebenarnya dan sedang berusaha untuk bebas obes.

Doa-doakan saya ye!

p/s: Ada ke sahabat yang senasib dengan saya yang obes sekarang ni?

2 comments:

  1. Sikit kak aya kata? Mesti byk turun nmpk beza sgt. Tahniah kak aya. Mmg ramai ckp blh turun lps bersalin kan kak

    ReplyDelete