NOVEL: Mood membaca sudah datang!

Ada 9 buah novel yang belum dibaca, beli sepanjang tempoh mengandungkan Zahra hari tu.

Sekarang sahabat a.k.a supplier novel dah mula supply beberapa buah novel lagi.

Saya dah pun habis membaca novel:

1. Suami Tak Ku Hadap 
2. Miss XL
3. Hantu Punya Bos! - ini macam sama je jalan cerita dengan novel Miss XL.
4. Sudi Kata Sudi

Nanti bila mood saya kembali normal macam dulu-dulu, saya buat sedikit review yang ringkas ye!

p/s: Masih lagi terumbang ambing di dalam membahagikan masa.

2 comments :

Nurulhuda Abdul Latip said... [Reply to Comments]

Saya pun dalam proses membahagikan masa jugak la ni kak..Novel beli pun tak terabis baca.

atuk said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Aya

selamat membaca

Post a Comment