Love You, Mr Arrogant

Sekarang jam 7 malam je , impian Nadhirah  tak nak buat apa-apa sebab nak mengadap Mr Arrogant. Padahal novel tu dia dah selamat khatam dalam masa 2 hari je, rasanya ni novel pertama yang dia dapat khatam dengan jayanya.

Malangnya, setakat ni tak pernahnya kami dapat sampai rumah seawal jam 7 malam. Biasanya dah azan Maghrib baru sampai rumah, lepas tu kalut dengan nak mandi, solat Maghrib, makan malam. Selesai semua urusan tu , cerita tu pun dah hampir tamat untuk hari tu. Adooii kesian Nadhirah ye..

Saya memang tak gemar menonton drama/filem yang diadaptasi daripada novel. Kalau gemar sekalipun, memang tak ada masa langsung sekarang ni nak mengadap TV, menonton dah jatuh ke senarai paling last dalam listing kot.

Apa pun , saya enjoy baca novel Love You , Mr Arrogant tu. 

p/s: sahabat blogger....ada ke yang mengikuti drama ni?



5 comments :

Hanis Azla berkata... [Reply to Comments]

As-salam kak aya..

saya pun cuma sesekali dapat menontonnya.. selalunya lupa he..he.. bagi saya cerita tu mmg best..

Mila@Rimbun berkata... [Reply to Comments]

terikut ngan anak tgk drama tuh... padahal sebelum ni dah lama x tgk drama kat TV. Tp timing drama ni mmg out, betul2 time maghrib.

Puan Ida berkata... [Reply to Comments]

ikut juga tengok cite tu
bes lah
klako citenye
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no 551

azieazah berkata... [Reply to Comments]

Saya langsung tak follow. Dapat tengok pun 1,2 episod jer. Sebab balik dari keja kul 8.

Novel tu pun saya tak terbeli pun. Sebab temanya sangat klise. Banyak sangat dah tema camtuh di pasaran.

ch@ berkata... [Reply to Comments]

Kita ikut drama tu kak. Pkl 6.15ptg je dh siap mandikan trio lps main di luar. Azan maghrib je, berdesup solat sbb maghrib awalkan? Pastu tercongok.dpn tv, hahaa. Drama dia simple je, tapi best. Novelnya pun kita dah baca dua kali, ngehehe...

Ada novel nal letgo lg tak kak? Hiks...

Catat Ulasan