28 October 2013

Love You, Mr Arrogant

Sekarang jam 7 malam je , impian Nadhirah  tak nak buat apa-apa sebab nak mengadap Mr Arrogant. Padahal novel tu dia dah selamat khatam dalam masa 2 hari je, rasanya ni novel pertama yang dia dapat khatam dengan jayanya.

Malangnya, setakat ni tak pernahnya kami dapat sampai rumah seawal jam 7 malam. Biasanya dah azan Maghrib baru sampai rumah, lepas tu kalut dengan nak mandi, solat Maghrib, makan malam. Selesai semua urusan tu , cerita tu pun dah hampir tamat untuk hari tu. Adooii kesian Nadhirah ye..

Saya memang tak gemar menonton drama/filem yang diadaptasi daripada novel. Kalau gemar sekalipun, memang tak ada masa langsung sekarang ni nak mengadap TV, menonton dah jatuh ke senarai paling last dalam listing kot.

Apa pun , saya enjoy baca novel Love You , Mr Arrogant tu. 

p/s: sahabat blogger....ada ke yang mengikuti drama ni?


5 comments:

  1. As-salam kak aya..

    saya pun cuma sesekali dapat menontonnya.. selalunya lupa he..he.. bagi saya cerita tu mmg best..

    ReplyDelete
  2. terikut ngan anak tgk drama tuh... padahal sebelum ni dah lama x tgk drama kat TV. Tp timing drama ni mmg out, betul2 time maghrib.

    ReplyDelete
  3. ikut juga tengok cite tu
    bes lah
    klako citenye
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 551

    ReplyDelete
  4. Saya langsung tak follow. Dapat tengok pun 1,2 episod jer. Sebab balik dari keja kul 8.

    Novel tu pun saya tak terbeli pun. Sebab temanya sangat klise. Banyak sangat dah tema camtuh di pasaran.

    ReplyDelete
  5. Kita ikut drama tu kak. Pkl 6.15ptg je dh siap mandikan trio lps main di luar. Azan maghrib je, berdesup solat sbb maghrib awalkan? Pastu tercongok.dpn tv, hahaa. Drama dia simple je, tapi best. Novelnya pun kita dah baca dua kali, ngehehe...

    Ada novel nal letgo lg tak kak? Hiks...

    ReplyDelete