07 December 2013

Buffered Earning ke 40 untuk tahun 2013

Banyak jugak sebenarnya blog saya ni menerima BE dari pihak Nuffang untuk tahun 2013 ni tapi sayangnya saya tak mengambil peluang ni untuk up entry dan blogwalking.

Jadinya, jumlah earning yang terkumpul untuk setiap BE cukup untuk bayar parking di Bandar Baru Selayang untuk sejam dua . Alhamdulillah.

Ada blog tu sampai dapat RM70++ untuk satu BE, memang kagum betul saya..harapnya saya dapatlah peluang untuk mencapai tahap tu.

Sekarang ni berblog hanya untuk suka -suka bila ada masa je, tak dapat lagi nak set target macam suatu masa dulu , mesti up 3-5 entry sehari. Apa nak buat, keperluan lain yang lebih penting ada menunggu.

Saya mengucapkan terimakasih kepada Nuffnang kerana setia memilih blog untuk mengurniakan BE.

Kali ni ke 40 ni, BE ada lah dari pihak Pungutan Zakat.




Ni la rupa iklan tu di blog saya ni.

Terima kasih Nuffnang!

1 comment: