23 December 2013

Permata Hati Kak Aya


Kejap je masa berlalu..anak-anak dah semakin besar...Nadhirah dah jadi anak dara..Umar sikit hari lagi jadi anak teruna...Zahra pun dah besar jugak, debab.

Mama makin tua nampaknya...apa tak tuanya, dah 40 dah...




Ada baby ni susah betul nak update blog..ni terkepit-kepit dengan Zahra sambil menaip.

Nanti la kita sambung lagi.

1 comment:

  1. tembamnya zahra..pandai snyum tgok kamera..geram tgok dia..:)

    betul...ssh nak update bog..nk bw pun semput..afia masa baby ok,dh 7mth plus2 dah melasak nk buat satu kerja pun tak bley time dia jaga..nk blogging je dia jerit,dia ketuk2 netbook,dia tekan2 keyboard.mental je!hehe

    ReplyDelete