Maternity Dress/Blouse | Beli kat mana?

Dah lebih 6 tahun tak mengandung, baju-baju mengandung yang dulu-dulu tinggal sehelai dua je, itu pun mana yang saya rasa sayang je, yang lain dah bagi pada orang lain.

Tak terfikir la kononnya akan mengandung lagi...ishh macam mana boleh fikir macam tu sedangkan suami isteri masih sihat walafiat lagi hehe ...

Ni bila kandungan dah nak  masuk 5 bulan, perut memang macam 7 bulan dah...memang wajib sangat la pakai baju mengandung bila ke pejabat...kalau duduk rumah tu boleh la pakai je T-Shirt yang besar-besar. Sekarang ni nak jalan-jalan cuci mata di KL untuk ushar baju mengandung rasanya sukar sikit sebab situasi kandungan sekarang tidak membenarkan saya untuk banyak bergerak ke sana sini.

Ada jugak la terngok di blogshop yang menjual online tapi tak pasti saiz tu sesuai tak dengan diri sendiri yang saiznya memang tak sama dengan orang ha ha...maksudnya saya ni tinggi tak cukup inci, badan terlebih kembang.

Nak tempah khas perlu beli kain pulak kan?

 Hmmm ada cadangan tak blogshop mana yang jual maternity wear yang banyaak pilihan dan harga berpatutan.

Sekian terima kasih..