Bedung Cotton Flannel|Jualan Penghabisan Stok

Bedung yang bersaiz 1m x 1m ni material daripada cotton flannel yang lembut dan sejuk. kain cotton flannel ni bukan saja sesuai untuk dijadikan kain bedung baby, nak jadikan cadar, sarung bantal pun boleh je,buat baju pun boleh je. 

Bedung yang saya jual ni ada macam-macam corak dan warna. Sesuai untuk baby girl atau pun boy. 

Sekarang ni pilihan dah tak banyak dan saya tak bercadang untuk meneruskan lagi bisnes ni. 

Sebelum-sebelum ni saya jual pada harga RM16 sehelai, sekarang saya jual pada harga RM12 sehelai. 

Rugi ooo kalau tak beli...cuba la tengok kat mana-mana blog jual bedung, memang susah nak jumpa harga semurah ni tapi pada kualiti yang sama macam harga yang dia org jual. 

Kos pos pulak mengikut berat tapi kalau beli banyak helai tu saya akan bagi diskaun..nanti dah confirm beli, saya akan bagi harga yang sepatutnya dibayar kepada saya. 

Jualan ni bukan untuk mengaut keuntungan sangat tapi lebih kepada nak menghabiskan stok dan nak dapat semula duit modal dan seringgit dua keuntungan.

Sebenarnya dah banyak terjual sebelum ni, sekarang ni kiranya memang batch terakhir yang makcik saya sempat jahit la...lepas-lepas ni dia akan balik kampung , sementara menunggu rumah di kampung tu siap, dia mengambil peluang untuk menjadi baby sitter kepada Zahra dulu. 

Eh ada jugak yang bertanya, apa gunanya bedung ni kan? 

Bedung ni boleh membuatkan baby kita tidur dengan lena dan kurang la aksi-aksi terkejut..tau je la baby selalu terperanjat-terperanjat ni, jadi kalau bedung dia akan diam tidur tak bergerak....kadang-kadang bunyi motor kat luar pun boleh buat dia terperanjat teruk sampai menangis-nangis. 

Lagi satu, baby yang berbedung akan sentiasa merasa seperti dalam dakapan ibu je. Kalau baby tidur lena je, kita pun boleh rehat lama sikit terutamanya kalau masih dalam pantang. 

Kalau baby kita tak suka berbedung, tak apa....jangan khuatir, jangan gusar...boleh beli kain bedung ni jadikan selimut baby..macam Zahra, dia memang cepat rimas kalau kita bedung dia...tiap malam kain bedung tu dijadikan selimut dia dan alas tilam dia. 

Kalau nak beli boleh pilih di SINI ye!. 

Call atau sms 017 3416762 

Atau emel rohayayusof73@gmail.com