Kisah Datin Norjuma juga yang popular!

Assalamualaikum,

Nampaknya tak tercapai nak up 1 entry setiap hari!
Macam mana la orang mampu up entry sampai 5-8 entry
sehari. Tabik!

Saya suka tengok jumlah view setiap entry saya di blog ini.
Kalau kisah peribadi saya kurang 50 view pun.
Cuba kalau kisah Datin Norjuma, sampai beribu-ribu view!
Tau la saya ni tak sepopular Juma, tapi dia pernah gemuk macam saya
jugak! Ada persamaan di situ!

Setiap hari, carta catatan popular di blog ini diungguli oleh kisah Juma.
Apa la yang mereka kalut nak tau sangat pasal dia neh?
Cuba-cuba la sibuk nak tau hal orang lain jugak..hal jiran sebelah ke.

Idea nak tulis entry betul-betul tersekat...ni saya baru je taip A, kang datang pulak
tangan kecik taip huruf ,./,,,/,/';l ..sapa lagi kalau bukan Zahra.

Ada beberapa buah novel yang beratur untuk direview.
Ada juga yang menunggu untuk dibaca.
Semuanya menunggu masa yang betul-betul lapang.
Sekarang ni nak menunggu masa lapang memang susah betul
Kalau Zahra tidur, ada pulak kerja lain lebih penting berbanding
mengadap blog dan membaca novel.

Eh jangan terpedaya dengan tajuk entry ni ye!
Saya tak ada tulis apa pun mengenai Juma kali ni.
Jangan harap ada berita sensasi atau apa la.

Memang ada dia keluarkan tudung yang terbaru
sempena 2014 ni..saya belum tengok lagi.
Nanti saya promote kat blog.

Ok la, merapu je lebih , tak boleh nak fokus.
Zahra menangis dalam dukungan abah dia.
Sebelum tangisan bertukar kepada raungan
baik saya noktahkan entry merepek ini.