Syok Sendiri

Assalamualaikum,

Beria-ria berazam nak update blog sehari 1 entry tapi realititnya hanya bertahan
sehari dua je azam tu terlaksana.

Tiap hari saya tengok blog saya, tapi sekadar tengok melalui handphone je...
pulak tu handphone ni takat boleh baca blog je, nak update blog sila on pc ye!

Nak on pc tu la yang bercinta kalau ada Cik Zahra..dia memang rajin sangat..
rajin nak menyibuk tekan keyboard! Lagi satu dia sangat suka tarik mouse.

Kalau on wifi, memang wajib saya tengok blog saya, kadang tu sampai berentry-
entry saya baca..baca entry lama-lama, entry sendiri,itu la sebabnya tajuk entry ni
Syok Sendiri!

Baca tentang entry kehamilan...memang banyak dugaan ketika mengandung hari tu.
Alhamdulillah semuanya berakhir dengan selamat. 

Hari pertama Zahra dilahirkan

Hari terakhir Zahra di dalam perut.

Ada suara-suara nakal yang bertanya : tak nak pregnant lagi ke untuk kali yang last?

Ambooii untuk kali yang ke last tuuu.....umur sekarang dah 41.

Ye memang ada yang pregnant di usia 42, 43..tapi saya ni bersalin hari tu secara Czer,
kena tunggu 2-3 tahun baru boleh pregnant lagi.

Jadi senang cerita, kalau diizinkan Allah, cukuplah 3 orang yang ada ni. 
3 permata hati saya
Kadang-kadang tengok kawan-kawan yang susahnya nak dapat anak, siap ambik anak
angkat lagi..kita rasa bersyukur sangat sebab dimurahkan rezeki oleh Allah,
dikurniakan 3 orang cahayamata yang sihat, comel dan sempurna.

Hari-hari tak jemu-jemu baca entry sendiri..psiko ke apa tak tau la.

Selain tu, lagi psiko, hari-hari baca entry blogger lain tentang percutian.
Paling kerap percutian ke Eropah hu hu. Eh mana tau ada rezeki kita pun boleh pergi
jugak.

Last bercuti masa mengandung 7 bulan - ke Genting 




Harap-harap tahun ni dapat la bercuti walaupun dekat-dekat sini je pun.

Apa yang pasti, perancangan untuk bercuti ke Terengganu pada cuti Tahun Baru Cina 
nanti.

Itu pun bercuti jugak kan?