Tudung Aidijuma - Stok Terbaru

Assalamualaikum,

Tumpang singgah jap nak bagitau kat sini, saya akan mula menjual Tudung Aidijuma tak lama lagi.

Beberapa hari lagi, saya akan update stok.

Boleh sms 017-3416762 kalau nak tanya apa-apa mengenai stok tudung sebelum saya update gambar.

Harga RM14 sehelai tidak termasuk kos pos.

Terima kasih.

Sekian. 


BLOG INI AKAN DI TUTUP!

Assalamualaikum,

Oh lama sungguh saya tak up sebarang entry..sama lama dengan hilangnya MH370.

Rindu untuk berblog menggebu-gebu di dalam sanubari.
Rindu nak menulis apa je yang bersarang dalam hati.
Rindu nak berblogwalking macam waktu-waktu yang berlalu pergi
Rindu pada teman-teman maya yang sehati
Seorang demi seorang teman berlalu pergi
Baru tersedar tiada lagi yang sudi kemari

Oh bersawang sawang blog ini kini

menambahkan lagi suram dan muram

Tuan blog berada di dalam kesibukan yang tiada penghujung.

Memiliki baby di usia 40 an tanpa memiliki pembantu memang menuntut seribu ketabahan.
Saya sangat salute salute salute kepada ibu yang boleh handle tugas rumahtangga dan pejabat dengan baik tanpa adanya pembantu.

Saya akui kudrat saya tidak la hebat mana untuk meladeni semua tugasan
lantaran itu blog ini bukan lagi keutamaan

Saya sedang berkira-kira untuk menutup blog ini..mungkin tamat je tempoh domain pada akhir May nanti, blog ini akan terkubur tanpa nesan...namun kalian sentiasa bertakhta di hati..andai ada kesempatan dan ruang, Insyaallah akan kembali memeriahkan dunia blog.

Saya sangat suka untuk menulis walaupun tak ada bakat untuk menulis sesuatu yang hebat namun kekangan masa begitu menghambat.


Jadi kena tunggu masa yang betul-betul sesuai, betul-betul bersedia untuk kembali aktif, time tu baru la saya akan fikirkan untuk kembali menulis di blog.

Time tu saya akan buru semula teman maya yang pernah menghuni hati saya.

TERIMA KASIH KEPADA YANG PERNAH DAN MASIH SUDI DATANG MENJENGAH.


Ameerah Zahra kini 10 bulan