24 February 2015

Review BB Cream Seqy Beauty by Blogger Viruspadu

Kenapa perlu pakai #camera360 kalau kita hanya perlukan #BBCreamSQB untuk kelihatan floles.


Ewah
Ayat ko nak menang aje kan kak jeng kihkihkih.
Walaupun takla floles sangat. 
Tapi bagi la kakjeng fefeling ye uolssss.
Itu adalah contoh mekap kakjeng nowadaysssssssss
Mekap orang nak cepat siap.
Atau kata yang lebih tepat lagi malas kahkahkah
Pakai BB Cream Seqy Beauty je, pastu calit lipstik sikit.
Siapppp!!!!!


BB Cream ni comelnya bentuk dia.
Memang senang nak bawak jalan.
Dah sebulan saya pakai ‪#‎BBCreamSQB‬ .
Pandangan peribadi saya sebagai pengguna adalah selain saya takyah pakai bedak dah. Jerawat yang tiap2 kali muncul area dagu, bawah mulut atas mulut keliling mulut dah mula surut dan takde jerawat baru lagi dah. Kalau tak, baru surut bawah mulut muncul bawah dagu plak. Macam berganti2 plak jerawat ni. Pui. Maksud saya jerawat yang beso dan ada nanah kalau sekali picit boleh terpercik kat cermin tu eaaawwwwwwww.
Itu pengalaman saya sendiri.


No comments:

Post a Comment