NAELOFAR HIJAB DAN BB CREAM SEQY BEAUTY PERCUMA

Assalamualaikum semua..

Walaupun blog ni masih belum betul-betul siap ..Kak Aya nak umumkan yang Kak Aya nak buat satu contest.

Ala contest ni simple je...ada beberapa steps je, hadiah dia agak best..tapi bukanlah Iphone ke apa tau..

Kita umumkan hadiah dulu la ye!

1. BB CREAM SEQY BEAUTY bernilai RM55 (1pemenang)

2. CLEANSER SEQY BEAUY bernilai RM45(1pemenang)

3. NAELOFAR HIJAB bernilai RM50 (1pemenang)

4. TUDUNG AIDIJUMA bernilai RM15 (2 pemenang)

5. SHAWL BYCEERANOH bernilai RM25(2 pemenang)

6. SELIMUT TAMPAL bernilai Rm30 (2 pemenang)


Jadi pemenangnya adalah 9 orang. Hadiah adalah bukan ditaja oleh sesiapa, semua ni inisiatif daripada Kak Aya sendiri.

Ok, dah tau hadiah, kita tengok pulak apa tugasan anda sebagai peserta contest ni.

1. Follow blog ini.

2. Follow IG rohaya_yusof

3.Buat satu entry di blog anda dan linkkan ke entry ini. Satu ayat pun tak pe, panjang berjela pun tak apa.

Tajuk entry :  Apa yang saya ingin baca di blog NAURA.

4. TINGGALKAN LINK ENTRY TERSEBUT DI RUANGAN KOMEN D BAWAH.

5. Peraduan berlangsung bermula 26/2/2015 hingga 26/3/2015.

6. PEMENANG AKAN DIPILIH SECARA RANDOM .

Selamat Mencuba ye!


12 comments :

Diana Rashid berkata... [Reply to Comments]

saya join..

http://www.dianarashid.com/2015/02/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

nuyui a.k.a miss YUI berkata... [Reply to Comments]

ada masa t yui join kak..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata... [Reply to Comments]

Salam Aya..T/kasih jemput join GA yer...Inn Shaa Allah akan join :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata... [Reply to Comments]

salam, yui join kak.. jemput tgk =)

http://nusha1706.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

nor nazliana berkata... [Reply to Comments]

ANA JOIN YA
http://adna2029.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

JunAina berkata... [Reply to Comments]

Ada masa lagi nanti nak join jugak...:)

Puan Kutu berkata... [Reply to Comments]

selamat kembali kak aya.insyaallah nti senang sy join!hadiah pun best.gud luck..

azman Arsad berkata... [Reply to Comments]

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

e!ya berkata... [Reply to Comments]

Salam saya join..jemput tengok tq.
http://eiyakiesah.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

Shyue Kim berkata... [Reply to Comments]

Assalam..sy join ^^

http://creamylittlediary.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

MRS Rongoks berkata... [Reply to Comments]

http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

Jendela Hati berkata... [Reply to Comments]

Salam kak aya... sy dah join... tq

http://jendelahatikami.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

Catat Ulasan