25 March 2015

NAELOFAR HIJAB DAN BB CREAM SEQY BEAUTY PERCUMA

Assalamualaikum semua..

Walaupun blog ni masih belum betul-betul siap ..Kak Aya nak umumkan yang Kak Aya nak buat satu contest.

Ala contest ni simple je...ada beberapa steps je, hadiah dia agak best..tapi bukanlah Iphone ke apa tau..

Kita umumkan hadiah dulu la ye!

1. BB CREAM SEQY BEAUTY bernilai RM55 (1pemenang)

2. CLEANSER SEQY BEAUY bernilai RM45(1pemenang)

3. NAELOFAR HIJAB bernilai RM50 (1pemenang)

4. TUDUNG AIDIJUMA bernilai RM15 (2 pemenang)

5. SHAWL BYCEERANOH bernilai RM25(2 pemenang)

6. SELIMUT TAMPAL bernilai Rm30 (2 pemenang)


Jadi pemenangnya adalah 9 orang. Hadiah adalah bukan ditaja oleh sesiapa, semua ni inisiatif daripada Kak Aya sendiri.

Ok, dah tau hadiah, kita tengok pulak apa tugasan anda sebagai peserta contest ni.

1. Follow blog ini.

2. Follow IG rohaya_yusof

3.Buat satu entry di blog anda dan linkkan ke entry ini. Satu ayat pun tak pe, panjang berjela pun tak apa.

Tajuk entry :  Apa yang saya ingin baca di blog NAURA.

4. TINGGALKAN LINK ENTRY TERSEBUT DI RUANGAN KOMEN D BAWAH.

5. Peraduan berlangsung bermula 26/2/2015 hingga 26/3/2015.

6. PEMENANG AKAN DIPILIH SECARA RANDOM .

Selamat Mencuba ye!

12 comments:

  1. saya join..

    http://www.dianarashid.com/2015/02/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete
  2. Salam Aya..T/kasih jemput join GA yer...Inn Shaa Allah akan join :)

    ReplyDelete
  3. salam, yui join kak.. jemput tgk =)

    http://nusha1706.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete
  4. ANA JOIN YA
    http://adna2029.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete
  5. Ada masa lagi nanti nak join jugak...:)

    ReplyDelete
  6. selamat kembali kak aya.insyaallah nti senang sy join!hadiah pun best.gud luck..

    ReplyDelete
  7. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete
  8. Salam saya join..jemput tengok tq.
    http://eiyakiesah.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete
  9. Assalam..sy join ^^

    http://creamylittlediary.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete
  10. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete
  11. Salam kak aya... sy dah join... tq

    http://jendelahatikami.blogspot.com/2015/03/apa-yang-saya-ingin-baca-di-blog-naura.html

    ReplyDelete