JEMPUT "LIKE" YE

Assalamualaikum,

Apa khabar semua malam ni?

Anak-anak baru je tidur.

Tumpang update blog sebaris dua ayat.

Tak ada apa, cuma nak mintak jasa baik follower kak aya ( yang mempunyai account Instagram)yang terbaca entry ni, jemput LIKE video Kak Aya  di Instagram @rohaya_yusof ye...itu Nadhirah la yang tolong snapkan gambar dan guna photogrid untuk dapatkan hasil sebegini..terima kasih sayang..


Kak Aya ni benda simple gini pun Kak Aa tak pandai nak buat..Nadhirah la yang sangat diperlukan bila kena buat perkara-perkara macam ni..emaknya serba tak reti nak buat.

Apa pun harap LIKE ye..biar Nadhirah happy hari ni.

1 comments :

Diana Rashid berkata... [Reply to Comments]

bagus nadiarah.tolong2 apa ayang emak dia tak tahu..mak dia bukan tak tahu tu..tapi sebab ada anak,anak je la yang buat..hehehe..

Catat Ulasan