15 April 2015

Menangi iPhone6 secara 'Percuma'

Assalamualaikum,

Siapa yang belum ada iPhone6 lagi? Sendiri angkat tangan hi hi..

Siapa yang memang iPhone6 ni menjadi salah satu wishlist yang mesti ada tahun ni?

Kalau nak beli sendiri tu memang bagus, tapi dalam masa terdekat ni ada peluang untuk menang secara percuma, mengapa tak nak cuba nasib kan?

Ok caranya mudah je, mudah sesangat, makan kacang pun tak semudah ni.

1. Beli Sakura Mask by Seqy Beauty.
Harga RM110. Boleh tahan sampai 4-5 bulan bergantung kepada penggunaan.

2. Tag gambar anda bersama sakura mask diIG @seqybeauty dengan cogan kata
"saya suka sakura mask kerana......"

3. Tag 10 rakan anda.

4. Masukkan hashtag #tagandwinsakuramask

5. Pemenang akan dikira berdasarkan jumlah LIKE yang diterima.

6. Peraduan berakhir pada 30/4/2015.

Jemput join ye..kalau belum ada mask,boleh order dari Kak Aya ye.

Kalau nak lebih jimat boleh order set combo  BB Cream + Cleanser +Sakura Mask = RM190
JIMAT RM20. TANPA GST. FREE GIFT.



No comments:

Post a Comment