31 December 2015

PROMOSI HEBAT

STICKY POST. SCROLL DOWN UNTUK NEW ENTRY.


PROMOSI ISTIMEWA SEPANJANG DISEMBER YE!


CONTACT KAK AYA 0173416762 UNTUK KETERANGAN LANJUT.



Assalamualaikum

Ni nak update apa yang Kak Aya sedang jual samada di blog ni atau pun di IG @rohaya_yusof, secara ringkasan..nanti akan update satu persatu secara lebih details ye.


1. Produk Seqy Beauty.

a. BB CREAM

BB cream  ada 3 ton warna ye..setakat ni ramai sangat pilih natural tone..Kak Aya guna ketiganya, gilir-gilir..semua sesuai. 

BB Cream ni laris sebab utama adalah berasaskan air, kalau muka jenis berminyak sangat sesuai pakai BB Cream Seqy Beauty ni.


Harga RM55.


b.CLEANSER



Kak Aya suka sangat cleanser sebab menyejukkan kulit wajah, sumber daripada mentimun, segar je terasa bila lepas cuci muka. Guna cleanser ni tak boleh terlalu lama, nanti kulit muka akan jadi kering.

c.SAKURA MASK



Kak Aya dah guna 2 botol sakura mask, guna sebelum masuk tidur, cuci bila bangun pagi dan lagi sekali guna sebelum solat Zohor.

Sakura Mask ni memang laris kerana fungsinya yang pelbagai.


d.SKINCARE SET



Set Skincare diformulasikan khusus untuk kulit Asia dan juga mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat, kusam, dan berminyak. Mengandungi pelbagai extract tumbuhan (alam semulajadi), tidak mempunya merkuri atau bahan-bahan terlarang, dan juga diluluskan pihak KKM.



Kalau nak beli secara loose untuk Cleanser, Toner, Serum, Day&Night cream pun boleh, semua ready stok ye!




2. Bedung Baby Cotton Flannel

Kebanyakkan yang beli adalah daripada customer yang pernah beli sebelum-sebelum ni. Ok harga sehelai adalah RM14,antara yang paling rendah berbanding seller yang lain ye..harga ni tak termasuk kos pos, biasanya kalau beli banyak helai  Kak Aya akan bagi diskaun sikit sebagai hadiah kepada baby yang bakal lahir.





Ucu yang menjahit bedung-bedung ni, sekarang ni Ucu dah mula gunakan modal sendiri, dia ada dapat pencen ilat 400++ sebulan, dia untukkan sedikit untuk bisnes kecilan ni..sekurangnya dapatlah kembangkan pendapatan itu.

Terima kasih kepada pelanggan yang setia dan juga bakal pelanggan. Kak Aya sangat menghargainya.


Semua ni ready stok, kalau nak order  boleh call/SMS/Whatsapp/Telegram 017-3416762.


7 comments:

  1. Mmg best. Tahan lama pulak tu. aritu sy beli sebotol x abis2 lg

    ReplyDelete
  2. ok, shad nak kumpul duit, menabung.. teringin nak try bb cream ni.. :D
    Shad singgah follow blog sponsor, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Bagus, saya benar-benar suka it.if Anda juga menyukai situs kami ikuti: http://www.robesdemariee2013.com/

    ReplyDelete
  4. syok bb cream dia..baru sekali pakai dah rasa kulit cantik..nampak glowing tu yang best..

    ReplyDelete
  5. hi perkongsian menarik. done follow, follow me back :)

    ReplyDelete