SAKURA MASK BY SEQY BEAUTY

Assalamualaikum,

Hari ni kita bagi laluan kepada promo bisnes.

Kak Aya baru je restock untuk BB Cream, Cleanser dan Sakura Mask. Sebelum ni stop kejap sebab nak settlekan beberapa urusan berkaitan dengan kos rawatan dialisis makcik Kak Aya..banyak benda yang perlu diselesaikan dan sekarang menunggu respons dari pihak Zakat Selangor dan jugak Perkeso. Buat masa ni kos rawatan ditanggung sendiri.Doakan la agar makcik dapat bantuan dari pihak Zakat Selangor dan Perkeso dalam masa terdekat ni. Sebelum ni Kak Aya memang tak pernah tau pihak Kerajaan tidak menyediakan kemudahan dialisis kepada pesakit yang tidak berkemampuan. Patut lah ramai yang pasrah begitu je.

Ok, rasanya dah ramai yang tau betapa bestnya BB cream dan Cleanser by Seqy Beauty ni...kalau tak,masakan stok laris macam pisang goreng yang baru di angkat daripada kuali.

Sekarang ni mula hangat dengan Sakura Mask pulak...Kak Aya baru je cuba malam ni, tak tau lagi macam mana kesannya, apa yang Kak Aya rasa sekarang muka terasa sejuk dan nyaman je..malas nak snap gambar sebab tak bersedia, anak-anak dan suami dah tidur, tak reti nak berselfi hik hik.

Kak Aya try untuk cuci lepas bangun tidur pagi esok..


Ok mesti ada yang tertanya apa laa yang best sangat dengan Sakura Mask by Seqy Beauty ni kan?

Ni kelebihan dia ye:

1. Sesuai untuk semua jenis kulit.
2. Menyegar serta melembapkan kulit.
3. Mengurangkan bekas jerawat
4. Mengecilkan pori-pori 
5. Mencerah dan menghaluskan kulit wajah
6. Membantu re-generasi kulit
7. Mengurang dan mencegah kedutan pada wajah
8. Mengeringkan jerawat
9. Mengurangkan kemerahan dan ruam pada kulit
10. Boleh digunakan untuk kulit terbakar
11. Kaya dengan vitamin B
12. Mengurangkan selulit
13. Menghilangkan flek hitam pada wajah
14. Memperbaiki kulit secara keseluruhan
15. Merangsang pembentukan kolagen
16. Anti-penuaan, anti-radang, anti-septik, anti-fungal


Ingredients :

Aqua, Carbormer, Extract Sakura Plant, Snail Secretion Filtrate, Chamornilla Recutita (Matricia) Flower Extract, Sodium PCS, Glycerin, Propylene Glycol, Allantoin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Chlorhenesin


Cara Penggunaan :
1. Sapu secara merata di seluruh wajah dan leher (15-20minit). Bilas.
(boleh digunakan pagi atau malam)


atau


2. Sebelum tidur, sapu secara merata dan bilas pada keesokkan pagi.


*Boleh digunakan setiap hari.
*Jika anda memakai krim malam, boleh menggunakan Sakura Mask 2 atau 3 kali seminggu.



Oh ye lupa nak bagitau jugak ni, sekarang ni ada Contest yang dianjurkan oleh pihak Seqy Beauty bermula 1.4.2015 - 30.4.2015. Hadiahnya ada lah iPhone6. Gilaaa tak nak kan?

Syarat utama - beli sakura mask dan mesti ada Instagram...haa Kak Aya ada stok, roger je ye kalau nak .

Atau pun bagi yang baru je tau Seqy Beauty ada jual produk-prosuk ohsem dan terus rasa nak cuba semua ..haaaa ada je yang jenis mesti kena cuba secara combo

Beli 3 terus,boleh dapat harga special..tengok flyers kat bawah ni...jimat kan? Kak Aya bagi free gift shawl bagi setiap pembelian set combo ni..hmm rugi tau kalau tak beli.


Ok tak nak lah cerita panjang-panjang nanti berair mata membacanya..

Whatsapp je kalau nak tanya apa-apa ye..0173416762.

Stok terhad sebab di HQ pun hampir kehabisan stok .



1 comments :

Diana Rashid berkata... [Reply to Comments]

promosihabis habisan ni ..
siap dapat shawl lagi..
terbaik ..!!:)

Catat Ulasan