TESIMONI SKINCARE SET by SEQYBEAUTY

Assalamualaikum,

Dalam kesenduan blog ni, tak ubah macam kereta kehabisan minyak, Kak Aya kena paksa diri untuk update jugak.

Nak berjaya di dalam bisnes ni bukan perkara mudah...mungkin pada sesetengah orang tidak la sesukar mana tetapi bagi kak aya, amat mencabar sekali.

Setakat ni hasil bisnes kak aya setiap bulan belum mencapai tahap memuaskan....pastinya usaha sangat biasa-biasa sebab tu la hasil pun biasa-biasa je..

Kalau takat biasa-biasa je mana mungkin kak aya dapat berenti kerja dan fokus pada bisnes online je?Memang tak mungkin la jawapannya.

Kak Aya sedang belajar untuk lebih positif ..positif untuk promote produk yang kak aya jual, positif untuk bertemu customer untuk COD, kadang-kadang kalau jauh sikit, terus rasa macam tak yakin je untuk drive ke tempat customer...dan macam-macam alasan lagi la..memang kena ubah.

Satu yang tak bagus tentang kak aya adalah salah meletakkan harapan..contoh bila kak aya bayar untuk paid review kepada blogger, kak aya harapkan respons yang begitu cepat..ini memang kena ubah...kadang-kadang tak ada sebarang sales pun ...tapi sebenarnya salah kak aya meletakkan harapan sebegitu...

Selain tu..kak aya masih belum mahir merancang dan mengurus masa..masa untuk bisnes dan untuk keluarga selalunya bertembung dan untuk bisnes selalunya ambik masa untuk keluarga..dan ada waktunya langsung tak bagi masa untuk bisnes bila terlalu busy dengan urusan rumahtangga.

Ok, sebenarnya nak share testimoni untuk produk terbaru Seqy Beauty, Skincare Set.

Produk ni memang terbaik sebab:
*TIDAK MENGELUPAS
*TIDAK PEDIH
*TIDAK TERBAKAR
*TIDAK PUTIH DALAM MASA TERDEKAT
*NO HYDROQUINONE
*NO MERCURY 





















NAK ORDER BOLEH CONTACT KAK AYA YE 0173416762

KAK AYA BUAT COD UNTUK AREA KL,BATU CAVES, SELURUH KAWASAN SELAYANG,BANDAR BARU SELAYANG, ULU YAM , GOMBAK

POS KE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI.



0 comments :

Post a Comment