PEMENANG TESTIMONI SKINCARE SET SEQY BEAUTY

Assalamualaikum,

Entry ni cpy paste dari blog Sepet pengasas Seqy Beauty ):

Muka makin cerah!
Kulit Makin lembut!


Ha. kali ni testimoni kita katanya kulit makin cerah. Tapi hakak percaya yang set skincare kita bukannya buat kulit muka semakin cerah, tapi ekceli dia hanya mengembalikan warna kulit sebenar korang. Hihi! Sekarang ni cuaca kan panat hamat. Kita mungkin la tak perasan kulit kita gelap sikit sebab every day tengok cermin. Bila dah pakai set perawatan kulit baru kita perasan yang kulit kita dah gelap sikit. Gitu, so uolls, meh tengok gambar je.

So aku gabungkan kan siap-siap then korang senang sikit nak compare.


Ini gambar sebelum pakai set skincare, masalahnya adalah jerawat kat dahi dan kulit sunburn sikit. So dia pakai nak repair sikit-sikit tissue/sel kulit je lagi.



Walaupun baru pakai beberapa hari, tengok kulit dah nampak cerah sikit kan.


Then yang tudung pink tu memang cukup sebulan. Memang nampak beza dari segi warna kulit and kulit smooth je


Ha kita letak sebelah-sebelah. Jerawat dah tak ada. Kulit dah kembali sihat.

Jangan risau tau, aku buat produk bukan sebab nak bagi putih ke apa, maybe ada effect sikit-sikit kesan dari tumbuhan semulajadi, tapi sikit sangatlah. Main function kita nak rawat kulit je. Jangan takut la, memang tak mengelupas pun. Selamat sangat digunakan.

Orang mengadung pun boleh pakai, dalam pantang pun boleh pakai, muka berminyak, muka kering, muka normal, semua boleh pakai.



Contact
KAK AYA
0173416762


2 comments :

ummi aqilah (LM) berkata... [Reply to Comments]

Wahh pink2 gitu muka dia

Diana Rashid berkata... [Reply to Comments]

kulit jadi cantik la..nampak beza dia tu...

Catat Ulasan