Masa untukku

Assalamualaikum,

Dah pukul 2 pagi sekarang ni. 

Baru selesai mengemas rumah, mop lantai, lipat baju.

Biasalah tu semua , tak ada yang pelik pun.

Yela kalau tak tulis semua tu, tak ada idea langsung nak tulis pulak.

Sebenarnya aktiviti macam ni dah terlalu biasa untuk kak aya.

Tunggu semua orang tidur, kita pun mula la gerak gempur.

Dah siap semua, lega .

Dan time dah siap semua, baru la ada masa untuk diri sendiri.

Masa ni la boleh nak buat apa je untuk diri sendiri.

Nak tengok blog, FB, IG, bisnes, apa je untuk diri sendiri...time ni la.

Dulu kalau tak dapat tidur berjam-jam , mesti rasa macam tak puas semacam je.

Sekarang ni sesekali tidur sejam dua, dah tak rasa apa ...bukan la tiap2 mlm.

Seminggu ada sekali...paling kerap pun 2 kali..itu pun memang hujung minggu la.

Bisnes slow sikit kalau time macam ni, dah nak ke pertengahan bulan.

Nanti mula 25hb kembali sibuk dengan customer. 

Alhamdulillah.

Kak Aya sedang fikir-fikirkan untuk tambah lagi barangan untuk bisnes online kak aya ni.

Maksudnya , tak nak lah bergantung kepada produk Seqy Beauty je.

Cuma masalah utama adalah modal dan masa.

Nadhirah dah pun selesai periksa UPSR dan PSRA..lega banyak la perasaan ni.

Umar pulak ada exam akhir tahun..belum betul betul lega lagi sebenarnya.

Ada janji nak bawak family bercuti sehari dua , tapi belum tau ke mana.

Baki cuti betul-betul dah nyawa- nyawa ikan.

Ok la , dah awal pagi dah ni....

nak reply email customer dulu, lepas tu boleh la tidur.

Selamat tidur.




4 comments :

lia ummiirfan berkata... [Reply to Comments]

terbaek Kak Aya.. all the best! :))

reza al-razi berkata... [Reply to Comments]

tidur selagi boleh tidur.. :)

LM berkata... [Reply to Comments]

Terbaik la kak aya. Saya ni tamak tido. Time tido mmg nk tido lum kira baby bgn entah berapa kali nk susu lg.

Dewi Aja berkata... [Reply to Comments]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Catat Ulasan