Umar Faris dah genap 9 tahun!

Alhamdulillah hari ni genap 9 tahun usia anak bujang saya, Umar.



Alhamdulillah syukur, dah pun bersunat 2 minggu lepas....dah jadi anak bujang.

Ketika entry ni ditaip, jam 10.50 malam, Umar masih berharap abahnya pulang membawa sebiji kek coklat.

Walhalnya abahnya dah pesan, jangan tunggu sebab abah balik lambat malam ni kena siapkan report untuk management meeting.

Masih terkebil-kebil menunggu abah..kejap kejap diselaknya langsir, intai kot-kot abah dah balik.

Esok la kita celebrate, malam ni kita tidur awal, ye Umar.

Mama bersyukur kerana dikurniakan seorang anak yang sangat bertuah.!

Doa mama semoga Umar akan menjadi anak yang soleh, berjaya dunia akhirat,dipermudahkanNYA segala urusan.

p/s: nak tulis panjang lagi tapi dia sibuk je menempel kat tepi ni ha..


Selamat malam semua.


0 comments :

Catat Ulasan