Senarai Peserta Contest Blog Naura

Assalamualaikum

Alhamdulillah contest dah pun berakhir dan ni la mereka yang menyertai contest tu..tak ramai tapi cukup untuk menggirangkan hati Kak Aya sebab blog ni pun baru nak timbul, ada seramai ni yang menyertai dah cukup untuk lompat bintang.***dalam mimpi je la sebab nak jalan laju daripada biasa pun dah mengah ini kan nak lompat bagai..ok memang nak diet pun! Azam lapuk tak perlu percaya.

Ni perserta yang bertuah ye...bertuah sebab memang confirm menang hadiah...cuma hadiah apa yang bakal mereka terima belum dapat dipastikan sebab belum cabut undi lagi....Kak Aya and the geng dalam rumah ni akan cabut undi..jangan risau sebab dapat hadiah menarik ye!

1. DIANA
2.YUI
3.ANA
4.AZMAN
5.ELYA
6.SHYUE
7.MRSRONGOKS
8.JENDELAHATI

Ok terima kasih ye sayang-sayangku...Kak Aya dah baca entry mereka yang menyertai..hmmm majoriti nak baca tentang personal life Kak Aya....sebenarnya kehidupan Kak Aya biasa-biasa -biasa sangat..tak ada apa yang best tertarik menarik tapi apa yang boleh dan mampu di kongsikan akan Kak Aya kongsikan.

Pemenang akan diumumkan esok malam , Insyaallah.

Terima kasih sekali lagi daripada Kak Aya.

Sayang anda semua pembaca blog ini.