Skincare Seqy Beauty

Assalamualaikum.. 

Lama Kak Aya tak update blog..anak-anak kurang sihat, kerja ofis menimbun dan terbaru abah mertua baru je meninggal minggu lepas..memang kelam kabut sikit la. Banyak nak update tentang personal life tapi tunggu dulu la.

Awal pagi ni nak update tentang bisnes, sebab dah jadi satu cabang sumber rezeki, tak boleh la nak buat tak tau je kan, kena la selalu update..kalau tak mana nak datang rezekinya..

Nak bagi tau yang Seqy Beauty ada mengeluarkan Set Skincare, Kak Aya baru je dapat stok hari Sabtu semalam tu.
Set ni mengandungi:

1.Cleanser 50ml
2.Toner 50ml
3.Serum 30ml
4.Day & night cream 15g

Guna ikut susunan seperti di atas ye.

Fungsi-fungsinya:

Cleanser : membersihkan kulit dari dalam dan dianggap sebagai pembasmi kuman. mengandungi vitamin c dan pelbagai jenis extract tumbuhan dengan tujuan pemutihan.

Toner : diformulasikan dengam ciri2 mengawal sebum (kelenjar yg mengeluarkan minyak), mengurangkan radang (kemerahan) pada kulit wajah dan mengurangkan jerawat.

Serum : diformulasikan untuk acne skin. Mengawal sebum. Bertindak sebagai anti mikrobial dan mencegah pertumbuhan bakteria.

Day n night cream : diformulasikan dengan pelbagai jenis ektrak tumbuhan untuk mengawal sebum dan mengurangkan kemerahan. Gunakan 2 kali sehari boleh mengurangkan jerawat sekali gus membersihkan kulit wajah. Agen penyejuk boleh menenangkan kulit dan mengurangkan kegatalan yang disebabkan oleh jerawat.

Ni gambar testimoni yang terpilih untuk menggunakan skincare ni sebelum produk ni dipasarkan.
Produk tidak menggelupas ye...jangan risau..ramai yang whatsapp Kak Aya tanya bila guna produk ni muka kita menggelupas tak? jadi merah-merah tak? pedih tak? Insyaallah tidak. Pihak SQB telah menjalankan ujian ke atas 10 pengguna yang pelbagai jenis kulit muka dan tiada penggelupasan berlaku.




Setiap pembelian PERCUMA TUDUNG AIDIJUMA WHITE LABEL.(terhad kepada 10 pelanggan je)

Harga RM130 Semenanjung RM140 Sabah Sarawak
HARGA TERMASUK KOS POS

0173416762 UNTUK ORDER