PEMENANG TESTIMONI SKINCARE SET SEQY BEAUTY

Assalamualaikum,

Entry ni cpy paste dari blog Sepet pengasas Seqy Beauty ):

Muka makin cerah!
Kulit Makin lembut!


Ha. kali ni testimoni kita katanya kulit makin cerah. Tapi hakak percaya yang set skincare kita bukannya buat kulit muka semakin cerah, tapi ekceli dia hanya mengembalikan warna kulit sebenar korang. Hihi! Sekarang ni cuaca kan panat hamat. Kita mungkin la tak perasan kulit kita gelap sikit sebab every day tengok cermin. Bila dah pakai set perawatan kulit baru kita perasan yang kulit kita dah gelap sikit. Gitu, so uolls, meh tengok gambar je.

So aku gabungkan kan siap-siap then korang senang sikit nak compare.


Ini gambar sebelum pakai set skincare, masalahnya adalah jerawat kat dahi dan kulit sunburn sikit. So dia pakai nak repair sikit-sikit tissue/sel kulit je lagi.



Walaupun baru pakai beberapa hari, tengok kulit dah nampak cerah sikit kan.


Then yang tudung pink tu memang cukup sebulan. Memang nampak beza dari segi warna kulit and kulit smooth je


Ha kita letak sebelah-sebelah. Jerawat dah tak ada. Kulit dah kembali sihat.

Jangan risau tau, aku buat produk bukan sebab nak bagi putih ke apa, maybe ada effect sikit-sikit kesan dari tumbuhan semulajadi, tapi sikit sangatlah. Main function kita nak rawat kulit je. Jangan takut la, memang tak mengelupas pun. Selamat sangat digunakan.

Orang mengadung pun boleh pakai, dalam pantang pun boleh pakai, muka berminyak, muka kering, muka normal, semua boleh pakai.



Contact
KAK AYA
0173416762


MISIKU KURUS - DAY 2 & DAY 3

Assalamualaikum

Untuk hari ke 2 dan ke 3, diet kelaut.

Hari ke 2 - ketika di pejabat cantik sangat.

Balik rumah makan nasi goreng satu polistrine. La La la la.



Hari ke 3 - pun lebih kurang sama je...di pejabat terkawal.

Dek kerana petang semalam hujan lebat,sangkut dalam jem bukan main lama.

Perut berirama lagu rock. Gigil kaki tekan clucth.

Macam orang ketagih.

Sampai area rumah, singgah beli nasi lemak sorang satu.

Terus ke rumah Ucu untuk jemput Zahra.

Suami balik lambat dan dia akan makan kat luar dengan geng ofis.

Jadi kami anak beranak putuskan untuk makan kat rumah Ucu je

Apa lag bersila mengadap nasi lemak ayam goreng, sambal kerang
bertemankan bunyi hujan yang menggila.

Diet hancur menggila.

Sesal tiada guna.

Wat lek wat peace, kata budak hari ni.


p/s: Nak belajar kira kalori lepas ni..

Comel tak kak ton? eh kak aya