SEQY BEAUTY : BERAKHIR 26 SEPTEMBER 2015

Assalamualaikum,

Sembang-sembang produk Seqy Beauty 

Kak Aya nak bagitau lagi sekali, harga promo ni akan berakhir pada 26/9/15 ni...lepas ni kembali harga asal.

Ok, harga ni sangat menguntungkan pembeli sebab jimat RM20 dan harga kurang untung kepada agen macam Kak Aya...sob sob..

Tapi kita jangan fkirkan keuntungan sangat la ye...biar sama-sama untung.

Pembeli dapat harga berbaloi, dapat produk yang sangat bagus dan penjual dapat sedikit keuntungan wang ringgit dalam masa yang sama berkongsi kepuasan bila pengguna berpuas hati dengan produk tersebut.

Terus terang sepanjang hidup Kak Aya, ini la produk yang paling serasi dengan kulit kak aya.

Sekarang ni Sakura Mask tu kak aya gunakan pada tumit kaki yang pecah , nak tengok macam mana hasilnya.

Dan ada beberapa orang customer yang membeli Sakura Mask tu untuk kegunaan lain bukan untuk wajah.

Ni antara sebab pengguna membeli sakura mask daripada Kak Aya:

1. Untuk ruam lampin pada baby 

2. Untuk parut kemalangan pada kaki.

3. Untuk stretch mark sebab mengandung

4. Untuk luka-luka kecil

Sakura Mask ada 2 saiz  - 50gm dan 30gm.

Lepas-lepas ni 50gm( RM110) takkan keluar lagi..yang akan kekal di pasaran hanya yang bersaiz 30gm (RM80)

Sakura Mask ni adalah kedua terlaris selepas BB Cream ( mengikut rekod jualan Kak Aya)


Skincare set tu pulak ,majoriti membeli kerana masalah jerawat..samada jerawat manja-manja je atau pun jerawat yang berketul-ketul, sebatu dah nampak ketulan tu..ada yang whatsapp bagitau  "nanti bila kita jumpa untuk COD , kak aya jangan pandang sangat muka saya tau, sebab muka macam permukaan bulan...maluuuuu"

Dalam Skincare set tu ada 4 items - Cleanser, Toner, Serum dan Day&Night Cream . RM 130

BB cream ni rasanya tak perlu diperkenalkan dah...sepanjang hampir setahun di pasaran, berdasarkan rekod jualan kak aya dah melebihi 300 pek..itu rekod kak aya agen suam-suam kuku , kalau rekod agen yg top meletop tu kak aya yakin dan ribu ribu lemon dah terjual.

Hampir 100% pengguna yang beli berpuas hat dan mesti repeat order. Mungkin ada seorang dua kot yang tak ok tapi tak bagi feedback kepada kak aya, mana-mana yang bagi feedback semua cakap ok dan akan terus memilih BB Cream ni.

Sebab popular untuk mereka ni kekal setia:
1. Tidak berminyak, ringan je pada wajah, kekal sepanjang hari.

2. Harga sangat berbaloi. RM55 satu pek boleh bertahan hingga 3-4 bulan.


Ok itu je la nak bagitau....nak order boleh contact Kak Aya ye 0173416762.

Kalau hari kerja, boleh COD kat mana-mana je dalam KL, lepas balik kerja COD sekitar Batu Caves dan Selayang setiap hari .

Pagi Sabtu biasanya COD ke UIA Gombak dan Taman Melati.

Ok roger Kak Aya ye.0173416762