Reward daripada Stokis Seqy Beauty

Assalamualaikum

Sekarang 1.05 pagi.

Lately kak aya sering tidur lewat..mata susah nak lena.

Tambah-tambah fikir berat badan kian mencanak..lagi runsing lagi sedap makan..

Kena redho dah agaknya, memang akan berlemak tepu selamanya.

Semalam cuba la nak ikut stail Diet Atkins, seharian kak aya tak dapat buat apa-apa, sakit kepala bukan kepalang, lutut pun menggigil...mungkin tak sesuai untuk orang berusia macam kak aya.

Ok lupakan dulu la pasal diet-diet ni semua.

Cerita pasal reward ni,  kak aya sendiri pun tak sangka akan dapat reward sehelai Shawl daripada Stokis Ira ..ye la kak aya ni bukanlah pandai sangat tarik customer.

Apa je reward yang Big Boss sediakan, belum pernah ada rezeki setakat ni...

Bukan senang nak meniaga...pada kak aya, sangat mencabar.

Sebulan nak dapat 20 customer pun susah, bagi kak aya walaupun ada je yang dapat jual beratus-ratus sebulan.

Ramai agen yang dah merasa reward best-best..satu perkara yang penting, tak boleh mudah putus asa sekali pun kita dah cuba macam-macam cara tapi rezeki tetap belum berpihak kepada kita...Allah itu Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk setiap hambaNYA..Dia mesti ada sebab kenapa belum makbulkan doa hambaNYA.

rezeki setiap dari kita adalah tak sama..mungkin rezeki kak aya dalam bentuk lain.itu semua rahsia Allah..yang penting jangan berputus asa teruskan berusaha, jangan lupakan Allah walau apa jua situasi.

Masa Ira announced kat dalam  Group Whatsapp, pemenang untuk reward pencapaian tertinggi bulan September ada @rohaya_yusuf.memang terkejut...itu baru reward dari Stokis..kalau dapat reward dari pihak Big Boss, tak tau la mcm mana ..tersengih sepanjang hari agaknya.

Inilah rupa dan warna shawl yang kak aya dapat.Cantik colournya..kainnya jenis Silky Chiffon.

Cuma kak aya tak begitu pandai pakai Shawl...tak lulus!


Terima kasih banyak-banyak Ira sebab selalu support kak aya...selalu bagi kata-kata dorongan...terima kasih untuk suami dan anak-anak, banyak bagi sokongan.

Impian kak aya sekarang ni nak cuba berusaha sungguh2 untuk mencapai target untuk reward PAKEJ UMRAH UNTUK 2 ORANG walaupun kalau ditengok kepada sejarah jualan kak aya, memang impian ni tak mungkin untuk digapai namun kita kena berusaha sambil berdoa dan berserah kepada Allah..yang penting usaha dulu.

Perlu jual 5000 point = lebih kurang 1000 pcs dalam masa 6 bulan.

Kebiasaannya kak aya hanya dapat jual 20-30 pcs je sebulan...acaner tu?

Jadi sesiapa yang nak beli produk Seqy Beauty, beli dari kak aya ye ):