DIET ATKINS - Please share


Assalamualaikum

Kenapa la walaupun puasa selang sehari, exercise pun dah buat tapi 1 kg pun tak hancur lemak dalam badan ni....

Ye memang faham, kalau kalori masuk = kalori keluar, berat maintain.

Aduhhh ...satu lagi penyebab kepada masalah berat badan langsung tak menyusut kerana kadar metabolisme badan yang sangat lemah.

Dan faktor umur pun ye..makin meningkat umur, makin slow kadar metabolisme...

Kak Aya tak pandai sangat bab-bab sains ni.

Eh niat asalnya nak tanya , ada tak reader blog kak aya ni yang sukses dengan diet atkins.

Please share.....macam nak cuba walaupun dah byk kali berniat nak mencuba tapi sekadar tinggal niat je.

TQ in advance pada yang sudi share.