Hanya 3 hari

Assalamualaikum

Whatsapp segera OK? 0173416762

Naik SMS pun OK.

Lusa tamat jualan combo ni ye!


DRAMA KAU AKU KITA

Assalamualaikum

Sejak Astro dah tak ada kat rumah ni, kak aya kembali ada masa untuk menonton drama..ye la kalau dulu mesti Umar yang pegang remote control Astro.

Dah lama gila tak ada cerita kegemaran sendiri.

Sekarang ni nak kata dah ada cerita kegemaran tu tak la jugak.

Sambil-sambil lipat kain tu ada la jugak jeling-jeling drama kat TV3 selepas Buletin Utama.

Setakat ni drama yang agak mengikat mata ni menonton sambil sibuk melipat kain baju adalah Drama Kau Kita Aku.

Ekceli tak ada la nengok betul-betul sangat pun.

Tengok fokus tak fokus je..asalnya sukakan watak Shamsul Ghau Ghau...lama-lama sukakan anak Shamsul Ghau Ghau pulak he he...tak adalah,gurau je...memang menunggu je Shamsul Ghau Ghau keluar dengan loghat Kelate dia..mesti Kak Aya gelak.

Baru je tengok beberapa episod, tak tau sangat apa kisah sebenarnya...nampak macam kisah kahwin terpaksa...tak kisah la janji watak Shamsul tu memang best!

Oleh kerana Kak Aya ni jenis tak begitu tinggi tahap sabar untuk mengetahui pengakhirannya macam mana, ada baiknya pergi cari novel KAU AKU KITA, tulisan Orkid Edyliyne.

Mesti berlari ke kedai Uncle di Pertama bila dapat gaji nanti.

Beli dan baca sorang-sorang.

Lepas tu jual semula novel kat Car Boot Sale.