RUNTUH MENJUNAM!

Assalamualaikum

Sama seperti pisang yang tak akan berbuah 2X, di ulang tak berbuah dua kali, macam tu la jugak harga runtuh menjunam yang baru je diwar warkan oleh pihak Seqy Beauty sebentar tadi tak kan berulang lagi selepas selepas selepas ini.

Grab terus kalau tak nak menyesal..

Kak Aya difahamkan pihak Seqy Beauty dalam usaha untuk clearkan stok yang ada sebelum dikeluarkan packaging baru untuk BB Cream dan Set Skincare. 

Dan Kak Aya difahamkan jugak baki stok yang ada di HQ memang dah tak banyak.

Kak Aya sendiri tak banyak stok , siapa cepat dia dapat.

Contact kak aya 0173416762 ye!



0 comments :

Post a Comment