Kurus dengan D'Herbs Premium Gold?

Semalam ada seseorang telah bermurah hati bagi ni:



Bersungguh benar dia nak tengok Kak Aya kurus.

Ada tak yang pernah cuba produk ni? Boleh share?



4 comments :

Diana Rashid berkata... [Reply to Comments]

jangan putus asa kak,...teruskan usaha..apa2 produk pun mesti ada kesan kalau kita ikut cara dan pantang larang dia..heheh

LM berkata... [Reply to Comments]

Blh kot kurus tgk pengasas dia guna kurus je. Meh la kita share resepi dan tips.. Kdg buntu nk mkn apa tiap hari kak.. Kita wasap atau email jom kak aya

Kak Aya berkata... [Reply to Comments]

masalah kak aya ni suka usaha separuh jalan..

Kak Aya berkata... [Reply to Comments]

LM, ni no whatsapp kak aya 0173416762

Catat Ulasan