Up and down

Asalamualaikum

Eh tajuk macam apa je ...saja je.

Saja nak share, betapa susahnya nak jual barang.

Ada waktu tu rasa down gila.

Down bila sales tak ada berminggu minggu.

Betul, kak aya biasa je tak ada sales berminggu minggu.

Down tu memang la kan..tapi lepas kita motivate diri kita, kekuatan datang kembali.

Alhamdulillah takat ni, kehidupan masih berjalan seperti biasa, mungkin kerana bisnes online tu hanya part time je.

Ada waktu tu kencang jugak sales je..tapi itu sesekali jela.

Eh Umar datang sini menjenguk apa kak aya taip.

Dia  cakap tak payah share la pasal bisnes.

Tapi dia cakap Ok jugak share, esok esok Umar dah besar, boleh datang baca kisah mama susah nak dapat customer hi hi.ye ye je

Sebenarnya , tiap bulan kak aya dapat bayar tadika dan OT umar menggunakan duit untung bisnes. Alhamdulillah sangat.

0 comments :

Catat Ulasan