Nayla Series

Assalamualaikum

Semuanya sihat sihat aja kan?

Alhamdulillah.

Kak Aya macam biasa je, hampir 8 bulan dilalui untuk 2016 ni , Alhamdulillah masih berada atas trek.

Suka duka dilalui bersilih ganti.

Cuma sekarang ni, tengah fikir nak teruskan bisnes online untuk 2017 atau stop hingga akhir 2016.
Ada beberapa perkara yang kak aya perlu consider kalau nak teruskan bisnes pada tahun 2017 nanti..
***gebang macam kan orang kisah sangat la eh...layankan je la ye.

Ok selain tu nak bagitau , Kak Aya sekarang buat dropship untuk Nayla Series, ala instant shawl yang sangat selesa tu...bisnes ni baru je lagi kak aya join...saja nak test ada bakat tak jual tudung.



Cantik cantik kan colournya...memang rambang mata dibuatnya.

Boleh contact kak aya je kalau nak order 0173416762

Rindunyaaaaa nak aktif berblog..tapi masa...sangat terbatas.