GARA GARA MIKA PRINTED ESCARVES

Assalamualaikum

macam biasa tenggelam timbul...hari ni dapat curi waktu sikit untuk jenguk blog.

kesibukan sentiasa menjadi alasan paling popular dan teratas di dalam carta setiap orang.

kak aya macam biasa, selain busy dengan kerja ofis masih lagi kekal mencuri masa untuk bisnes online.

Agak perlahan perkembangan bisnes online kak aya sebab terikat dengan tanggungjawab kerja sepenuh masa, tanggungjawab kat rumah yang menuntut banyak perhatian jugak

cuma dalam beberapa minggu ni, kesibukan mengurus bisnes online memang terasa dek kerana kehangatan instant shawl keluaran Escarves yang mula jadi saingan kepada  jenama lain sejak sebelum Aidil Adha baru baru ni.

walaupun buat secara dropship je, Alhamdulillah salesnya tidak la menghampakan. ..memang tak menang tangan dibuatnya...hujan ribut kelek Zahra pergi ke Poslaju..membalut tudung sampai ke lewat malam.

Stok  24  September 2016



Gara gara promosi pendek ni , nak tidur pun tak sempat, siang malam balut tudung.

Ada tak yang belum tau tentang MIKA PRINTED by Escarves ni?

nstant Shawl Mika Printed by Escarves pilihan tepat! Dijamin material yang tak jarang! Tambahan lagi inner dah dijahit sekali bersama dengan shawl.
🔥🔥🔥 AMARAN STOK SANGAT-SANGAT TERHAD🔥🔥🔥
.
🍀TUDUNG INSTANT DUA MUKA
🍀IRONLESS
🍀PINLESS
🍀BREATHABLE
🍀100% TAK JARANG
🍀SOLAT READY
🍀LABUH DEPAN BELAKANG.
🍀UKURAN : 2.0m x 0.8m
🍀MATERIAL : PRINTED PANORA SILK DIGITAL + COTTON
🍀HARGA : RM75 SAHAJA + KOS POS






Cantik sangat corak dan warna....setakat ni kaum guru mengungguli carta di dalam membuat belian..syabas wahai guru sekalian!

siapa yang tetiba cair tengok gambar gambar ni, terus rasa nak order boleh whatsapp Kak Aya segera ye sb stok sangat terhad. 

No kak aya 0173416762.

Bye and take care semua.