2017

Assalamualaikum


Syukurnya sebab masih sempat curi masa untuk blog kesayangan Kak Aya ni.

Berkali-kali tukar template sejak mula berblog, daripada free , berbayar berbayar berbayar dan sekarang guna yang free punya.

Tukar lagi kali ni dengan alasan untuk ambik mood berblog sempena 2017.

(Gelihati rasanya dengan alasan itu)

Salah satu azam tahun ni adalah nak menulis perkara perkara bermanfaat walaupun 1 entry je sebulan.

Sama ada orang datang baca atau tidak, itu jangan dikisahkan sangat. Anggap lah ini adalah personal diari.

2017 ni banyak sangat pengharapan yang Kak Aya letakkan.

Tak tau la akan terus bergerak seperti yang diimpikan atau sekadar pengharapan.

2016 berlalu dengan macam-macam cerita, penghujung 2016 diakhiri dengan cerita duka, Ustaz yang mengajar kelas agama Fardu Ain, Tafsir dan Kelas Talaqi meninggal dunia kerana dilanggar lari.

Kegembiraan 2016 pun tak kurang banyaknya, Alhamdulillah untuk semua nikmat dariMU Ya Allah.

Nanti Kak Aya kisahkan mana yang masih kekal dalam ingatan sepanjang tahun lepas.

Ni entry pemanas, semoga Kak Aya tidak la sekadar mengukir janji palsu untuk kekal aktif.

Sekian.

0 comments :

Catat Ulasan