05 August 2017

050817 - 14 tahun lalu

Pejam pejam celik celik ..14 tahun dah rupanya.

Masih terkenangkan sakit yang sungguh panjang, luka yang agak banyak, pendarahan yang agak banyak, masa untuk sembuh agak lama berbanding 2 anak yang lain.

Alhamdulillah..Syukur sangat-sangat, anak itu membesar menjadi remaja solehah sekarang ni.

Dia tak balik bermalam minggu ni, jadi sempena birthday dia hari ni, kita anak beranak la yang ke asrama..dia cakap tak perlu kek pun tak apa, cukuplah sekadar bawak nasi berlaukkan asam pedas dan sambal belacan je

Walaupun dia cakap tak nak kek, kena beli jugak kek sebab Zahra pulak yang over, asyik meratib ratib nak kek nak kek nak kek...tau la tak celebrate birthday dia hari tu..esok beli kek untuk cover semua , mungkin beli 5 slices, senang masing-masing punya kesukaan, 5 slices untuk 5 orang ahli 5 tarikh sepanjang tahun ni hi hi..betul betul jimat ni , semua kumpul sekali sepanjang tahun.






Tahun lepas punya ni..




No comments:

Post a Comment