09 August 2017

KELABU



Saja je share gambar nak sekeping di pagi Syawal yang lalu.

Suka tengok gambar ni sebab memang sekeping je pun yang ada.

Tema warna pilihan si kakak.

Ahli yang lain main setuju je la.

Semua pakaian beli di Kenanga WholeSale kecuali baju tuan blog, beli kain dan tempah jubah.
Orang bersaiz special memang kena tempah, tak boleh main beli yang dah siap macam orang lain.

Kami beraya di Tampin, Rembau dan Terengganu.

Hmm raya haji tak lama lagi dah kan...tak sabar....sebabnya cuti tu nanti adik kahwin, nak bercuti cuti sehari dua lepas tu sambut raya haji di rumah mak kak aya.

Salam Aidiladha..eh awalnya hik hik..terlebih dos gembira ke apa..


1 comment:

  1. sikakak ikut muka mak, si abang ikut muka ayah yerr

    ReplyDelete