BB CREAM SQB

Assalamualaikum,

Kak Aya sekarang ni agent kepada Seqy Beauty  yang  sekarang ni telah mengeluarkan  BB Cream, Cleanser dan Mask.

Seqy Beaty ni merupakan bisnes kepunyaan blogger Sepet@Zuhana . Rasanya ramai yang mengenali beliau.

Kak Aya sebenarnya sebelum ni tak begitu ambik pot benda-benda yang perlu ditepekkan pada kulit muka selain 3 perkara asas tu je dan tepek la dengan bedak compact tu..

Sejak masuk 40 ni , banyak pulak timbul bintik-bintik hitam di wajah ....time ni boleh la dikatakan dah agak terlambat untuk berkenalan dengan BB Cream tapi kita kena pegang kata-kata hikmat ni - Biar Lambat Jangan Langsung tak Sempat.

Jadi kalau ada yang menghadapi masalah pigmentasi macam kak aya jangan pulak rasa macam "owhh aku tak perlu beli BB Cream ni sebab muka dah penuh dengan pigmentasi". Jangan begitu ye..selagi boleh usaha untuk kita usaha .



Mesti ada yang masih belum jelas tentang BB Cream by Seqy ni, ni Kak Aya nak jelaskan serba sedikit.

1. BB Cream by Seqy ni adalah produk penjagaan kulit pelbagai guna.
2. Boleh dijadikan sebagai penutup asas, pelembang, pelindung daripada sinaran UV, mengurangkan parut jerawat.
3. Mampu menyamakan tona warna kulit yang tidak sekata.
4. Mengurangkan bintik hitam
5. Mencegah berlakunya pigmentasi.
6. Teksturnya lembut dan ringan , kita tidak terasa seperti memakai bedak pun.
7. Sesuai untuk mereka yang gemarkan solekan ringkas dan nipis atau yang jenis suka muka tu sapu dengan 1 perkara je...oles je BB Cream ni diwajah.

8.Dipek secara praktikal, mudah di bawa ke mana-mana.

Produk keluaran Bumiputera ini sangat sesuai untuk kita , orang Asia.. yelah kalau dah pengasasnya orang Asia tentulah diciptakan untuk kegunaan orang Asia.

Kandungan BB Cream by Seqy ni adalah :

Aqua Cream
Beeswax
Cetyl Alcohol
Octyl Methoxycinnamate
Cyclopentasiloxane
Dimenthicone
Caprylic/Capric Triglyceride
Propylene Glycol
Titanium Dioxide
Iron Oxides
Sodium Chloride
Phenoxyethanol


Kalau mereka yang memang jenis pemalas gila nak tempek-tempek banyak perkara diwajah tu amatlah disyorkan menggunakan BB Cream by Seqy Beauty ni. Percayalah memang anda tak akan rasa menyesal atau kecewa.

BB Cream SQB ni ada 3 ton warna yang bersesuaian dengan warna kulit pengguna.

Tone Light ( code 1)
Tone Natural ( code 2)
Tone Brown ( code 3)

Biasanya Kak Aya bawak ketiga-tiga code setiap kali COD kepada customer, jadi senang la customer test setiap tone tu pada kulit mereka, lepas tu baru decide nak beli code mana.

Harga BB Cream : RM55 TIDAK TERMASUK KOS POS ( semenanjung malaysia)
RM60 TIDAK TERMASUK KOS POS (Sabah dan Sarawak)

Emel:rohayayusof73@gmail.com



Whatsapp : 017-3416762.

IG: rohaya_yusof

                                                                  COD : Sekitar kawasan Selayang dan Batu Caves.

No comments:

Post a Comment